rave
Velünk: 4918 napja
ugyanezt tettem én is
ugyanezt tettem én is
Kalap:
12%-kal számolva küldtem a kivánság listát, cserébe kérném a számlaszámot emilben.
Előre is kösz a szervezést.
Gyuri
Skacok, Van 12% 100 Euro felett. Annyi tuti lesz csak az enyém
alább írta Kalapúr, hogy 11-ig kell a lét és a kivánságlstát átlökni neki.
Nekem is fog kelleni egy pár dolog. Mikorra kéred a listát?
Előre is köszi a segítséget!
Ordune
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Számoljunk 10%-al, nem lesz 1000 Euro! A mailcimem: akalap[kukac]interware.hu
Fun is not a straight line
Hello Kalap!
Nekem is lenne pár apróságom, a kérdés az, hogy számolhatunk-e a 15%-kal, vagy csak 10%-kal, csak az átutalás miatt kérdem, nekem kb. 140EUR-os a listám kedvezmény nélkül.
Üdv, és köszi a szervezést
Nekem kéne pár apróság, de sajnos még nem látom az email címedet. Elküldenéd az f1club@dravanet.hu-ra ? Köszi.
Boyz,
Ha gondoljátok, szivesen átveszem az IL rendelés bonyolítását, de én sem tudok előre finanszírozni zsettát, ami több, mint 5€ (szállítás nélkül)! Akinek szüksége van valamire, küldje el a cikkszámot, megnevezést az email címemre, és a válaszban küldök számlaszámot, amire a lóvé jöhet. Az Eurót 275-el számoljuk, szállításra adjunk hozzá 5€-t. Jövő hétvégén (Dec. 11) megy el a rendelés, hogy legyen idő átutalni mindenkinek, és ne kelljen kapkodni!
Kalap
Fun is not a straight line
Srácok! Ezúton kérek elnézést mindenkitől, de mégse tudok veletek együtt rendelni. A meggondolatlanul amcsiba küldött pénzem miatt most alig tudom összegerebjézni a forintokat a kopresszor kit-re így nem tudom finanszírozni mások rendelését még átmenetileg sem. Viszont nekem élet-halál kérdése hogy minél hamarabb megrendeljem a cuccot mert ha elfogy az amcsit meg lemondtam (baromi bukta, oda vissza küldeni meg váltani 800.000HUF-t) akkor kiugrok az ablakon.
Sziasztok
Légyszives szóljatok ha aktuális mert lehet hogy engem is érdekel a rendelés
Köszi
Én is rendelnék pár dolgot. Küldök mailt!
Hello Gyéé!
Nekem is kellene 1-2 dolog, uh szóljál meddig kéne leróni a kéréseket hozzád lécc.
Tnx.
ha tudod mikor megy a rendelés adnál Infot !!!
Lehet hogy én is beszállnék pár aprósággal....
THX
Pufi
lehethogy most kéne megrendelni az FL lámpáimat is? hmmm...