semir
Velünk: 5533 napja
Helló!
Én várhatóan a köv. héten fogok rendelni, de külföldön leszek. Úgyhogy nem igazán tudom,hogy hogyan tudnánk megoldani csoportos rendelést.
Üdv:
Semir
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Helló!
Én várhatóan a köv. héten fogok rendelni, de külföldön leszek. Úgyhogy nem igazán tudom,hogy hogyan tudnánk megoldani csoportos rendelést.
Üdv:
Semir
En is beszallnek mindenkepp, sikerult idaig mindig lemaradnom
Nekem is kéne majd egy gyári légszűrő az NChez tuti.
Nekem is kénne majd pár apróság...
me too... kellene jézuska meg géppuska
engem is...
Engem is lehet, hogy érdekelne egy-két dolog.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Hello! IL-rendelésben én is benne vagyok!
Sziasztok!
Lesz valamikor csoportos rendelés? Lehet, hogy kivenném én is a részem belőle
Köszi!
Üdv:
Semir
Bár nem IL de mégis ide írom!
Ha valakit érdekel FÉK UPGRADE mostani állás szerint ilyet ( http://www.brembo.co___x?id=5894&idLingua=1  tudok szerezni némi kis kedvezménnyel.
Akit esetleg érdekel írjon mailt!
Laran-nal egyeztettem, én veszem át a végrehajtó szerepét. Írok majd mindenkinek emilt. Szerdán menne el a rendelés, aki még akar írjon, az eddgi lista terjedelme miatt és mert a rendelés gyorsítása miatt megelőfinanszírozom a zsét már csak kisebb tételeket vállalnék be.
Ha elküldöd nekem levélben a rendelésed, akkor beírom az Excelbe. Egyelőre még szervezés alatt van a dolog.
Nem késtél el, épp "végrehajtóra" várunk
(én Zalaegerszegre nem szeretném megrendelni, mert még bonyolultabban jutna el hozzátok
Elkéstem a rendeléssel?
Urak, nektek sajnos, nekem szerencsére, találtam olcsóbb forrást a cuccomhoz. Igy én nem rendelek mégsem IL-től. Viszont excelben már összeraktam a rendelést , aki átvállalja a lebonyolítást annak elküldöm!
Sorry!