csabihal
Velünk: 3409 napja
Szia!
tervezek rendelni én is (bár ilyen drága még nem volt az Euró), Veszprém környékére érkezne a csomag, az neked jó lehet?
Szia!
tervezek rendelni én is (bár ilyen drága még nem volt az Euró), Veszprém környékére érkezne a csomag, az neked jó lehet?
Szia!
tervezek rendelni én is, Veszprém környékére érkezne a csomag, az neked jó lehet?
IL Motorsport 10% akció van dec 24-27 között.
Ha valaki csinál csoportos rendelést, beszállnék kb. 140 euro értékben.
18:00-kor zárom a táblázatot (értsd: read-only) és rendelek. Mivel elég sok cucc van, így esélyes, hogy a szállítás is több lesz, de vagyunk rá elegen. Fizetéssel kapcsolatos infokat rendelés után e-mailben küldöm.
Touge Runnerz
Sziasztok!
Engem ND-hez ülés ültető szett érdekelne, a www.ilmotorsport.de honlapon néztem, de nem találtam. Lehet rosszul kerestem, ti láttatok?
Köszönöm.
Gábor
2019 Mazda MX-5 RF
Én 140 EUR-ral szállnék be. Szívesen lebonyolítom, miata.hu profilban tárolt e-mail címekre elküldöm a google doksi linkjét, oda írjátok be a dolgokat. Ha tuti jó linket tesztek oda, akkor a cikkszámot kihagyhatjátok. Azt csak azért tettem oda, hogy elkerüljük a téves rendeléseket, át fogom nézni őket rendelés előtt. Szállítás 22-23 eur körül van (súlytól függően), ezt N-felé osztjuk. Postázni nem szeretném, hétközben Budapesten XI. és II. kerületben, hétvégén Gyálon szoktam lenni, ott személyesen oda tudom adni.
poteka, neked nincs fórumos profilod, nem tudom az e-mail címedet. Küldj egy e-mail a marton *pont* suranyi *kukac* gmail *pont* com címre, és elküldöm a doksi linkjét. Vagy bárki, aki még szeretne. Határidő: 2020.11.25, szerda este, akkor rendelek. Nem szeretném utolsó pillanatra hagyni, mert ilyenkor gyorsan el szoktak fogyni a dolgok.
Touge Runnerz
Kb. 200 EURnyi cuccal beszállnék én is.
Elmenni el tudok érte, utalni tudok igény szerint EURban és HUFban is.
Én egy nagyobb tételt és jópár apróságot szeretnek rendelni.
Átvétel hétvégén is megoldható? Elmegyek házhoz szívesen.
Ha feliratkozol, kapsz róla e-mailt.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Dupla lett...
Ha feliratkozol, kapsz róla e-mailt. ;)
Tripla...
Ha feliratkozol, kapsz róla e-mailt. ;)
Én is rendelnék egy nagyobb szélterelőt.
Ha más nem vállalja, akkor megcsinálom megint én a rendelést, de nem tudok postázni, meg szállítgatni, mert annyi a melóm, hogy nem fér bele. Ellenben a Duna Plazában, munkaidőben, előre egyeztetett időpontban, át tudom adni személyesen bárkinek.
Holnaptól van a szokásos akció. 1000eur tol 15%
Holnaptól szokásos. 1000eur tol 15% :)
Black Days. Tervez vki rendelni?