Sziasztok, en beszallnek par aprosaggal, csak most veglegesedett, hogy mi is kell. Meg ma este osszeirom es atkuldom.
Köszönöm!
z
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Okés
A 10%-os kedvezménnyel úgy néz ki, 114 € lenne az enyém + szállítás (összegnek megfelelő arányban szétdobva). Egyelőre ketten lennénk. Írd majd meg emailben, hogy mit szeretnél.
Holnap délután-este tervezem leadni a rendelést, ha esetleg más is szeretne még valamit.
Okés :)
A 10%-os kedvezménnyel úgy néz ki, 127 € lenne az enyém + szállítás (összegnek megfelelő arányban szétdobva). Egyelőre ketten lennénk. Írd majd meg emailben, hogy mit szeretnél.
Holnap délután-este tervezem leadni a rendelést, ha esetleg más is szeretne még valamit.
igen, rendelnék...
de szept. végén tudom tőled csak átvenni!
mennyi mindenfélét szeretnél?
igen, rendelek...
de szept. végén tudod tőlem csak átvenni, vagy hozzád megy a csomag!
Én rendelek. Valaki beszáll?
Mondjuk Revoluttal is 350,2 az euro
Én rendelek. Valaki?
Én rendelek. Valaki?
Mondjuk Revoluttal is 350,2 az euro :(
Szia, hívlak es beugrik érte legkésőbb jövő heten! Köszönöm az eddigi turelmed
Még 2 miatárs cucca van nálam a korábbi 2 rendelésből:
2020. február
2020. Húsvét
Nagyon nem szeretnék már ezzel foglalkozni, szóval kérem az urakat, hogy vigyék végre el a cuccokat.
Köszönöm
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Még van pár cucc nálam a korábbi 2 rendelésből:
2020. február
2020. Húsvét
Aki még nem tette, meg az lécci vegye fel velem a kapcsolatot az átadással kapcsolatban mielőbb.
Június 1-től napi 100 Ft tárolási díjat fogok szedni minden egyes cuccért.
Még van pár cucc nálam a korábbi 2 rendelésből:
2020. február
2020. Húsvét
Aki még nem tette, meg az lécci vegye fel velem a kapcsolatot az átadással kapcsolatban mielőbb.
Június 1-től napi 100 Ft tárolási díjat fogok szedni minden egyes cuccért.
Srácok, egész jól vagyok.
Ma-holnap elvileg itthon vagyok, átvehetőek a cuccok.
Kedden az ND megy szervízbe (a múlt hetit le kellett mondanom), szerdán a cégesem, szóval legközelebb napközben csütörtökön leszek a cuccokkal Zuglóban.
Jobbulást!
Nekem (sajnos) ráérnek, még csak ma vittem a hengerfejet a gépműhelybe.
Touge Runnerz
Sziasztok,
sajnos lebetegedtem, így nem tudom bevinni a cuccokat.
Ha valakinek sürgősen kell a rendelése, akkor itthon Dunakeszin át tudja venni a first lady-től.
Sziasztok,
Szerdán szervizbe viszem az ND-t, kötelező szerviz+első vizsga, így a holnap nem jó az átvátelre, de csütrötöktöl lehet jönni a cuccokért.
Köszi
Sziasztok,
Holnap szervizbe viszem az ND-t, kötelező szerviz+első vizsga, így a holnap nem jó az átvátelre, de csütrötöktöl lehet jönni a cuccokért.
Köszi
Sziasztok,
Holnap szervizbe viszem az ND-t, kötelező szerviz+első vizsga, így a holnap nem jó az átvátelre, de csütrötöktöl lehet jönni a cuccokért.
Köszi
Kész az elszámolás, majd nézzétek meg.
Juhuuuu