susu
Velünk: 1919 napja
Köszönöm szépen a szervezést, lebonyolítást, meg hogy ilyen sokan összegyűltünk ilyen sok cuccra, így kaptunk jó kis kedvezményt
Touge Runnerz
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Köszönöm szépen a szervezést, lebonyolítást, meg hogy ilyen sokan összegyűltünk ilyen sok cuccra, így kaptunk jó kis kedvezményt
Touge Runnerz
Ha valaki még rendel, lehet, hogy beszállnék 1-2 aprósággal.
Tervez még valaki rendelni a héten?
A fizetés ráér ha majd megjöttek a cuccok. 6 átvételi címet is meg tudok adni Budapesten és környékén, szerintem könnyedén megoldjuk, hogy ne kelljen tovább postázni. A Forintosítást mindenkinek megcsinálom az Excellbe amint megjött a banktól a pontos elszámolási árfolyam. (Remélem legkésőbb szerdáig). Fizetésben rugalmas vagyok, utalhatjátok is, de ha KP-ban szeretnétek fizetni azt is megoldjuk a cuccok átvételénél. A részleteket írom mindenkinek privátba.
2005 NBFL 1.6 Impuls
Szia! Sajnos a rendelés tegnap este le lett adva, már nem tudok hozzárakni.
2005 NBFL 1.6 Impuls
Szia! Mikor megy a rendelés? Volna 1-2 dolog nekem is, de kellene 1-2 nap, hogy összeszedjem.
Köszi a rendelést, számlaszám jöhet nekem is akár emailben.
Nem tudom, te Pesten laksz-e vagy merre, ha jól sejtem, lennénk páran Győrből, szóval - ha a többieknek is jó - a mi cuccainkat lehetne valahogy tömbösítve kezelni. Arra gondolok, ha jobb híján postázni kell, egyben elküldeni, vagy ha valamelyikünk sokat járja az országot, egy fuvar jól jönne
Köszi a rendelést! Bankszámlaszámot majd küldd lszi privátban, meg azt is, hogy hol lehet felvenni a cuccokat.
Köszi a rendelést!
Revolut nálam 331-ért vált most éppen, de szerintem benyeljük azt a pár száz forintot. Te rendeled, te szervezed le, te mondod az árfolyamot. A 15% kedvezmény szerintem még így is elég jó.
Touge Runnerz
Ha sokat váltogattok devizát a jövőben megéri virtuális számlát/kártyát használni, forint többnyire nem túl stabil...
Ezek a számlák/kártyák havi díjai ingyenesek, utalsz rá a bankodból, onnan meg váltohathatsz devizát amibe szeretnél kifejezzen kedvezően (pl. pénteki EUR 338 volt), ha meghívjátok egymást még ingyen materiális() bankártyát is kaptok, pl. Revolut -nál. Ezek mind egyszerűen kezelhetőek összekötheted PP accountal stb.
Sikerült a bankkal beszélni, úgy tűnik, hogy a pénteki pénztári árfolyammal terhel ami, 342 Ft. Veled ezt tisztáztuk, a többieknek pedig remélem, hogy jó lesz ez az árfolyam.
2005 NBFL 1.6 Impuls
Úgy fest, amennyiben helyesek a feltevéseim, akkor OTP árfolyamon 340 körül fogja váltani (nov. 10-én 333,65-ös középárfolyamon vettem legutóbb euróban, és 336-al váltott, most 334,7 a közép). Pontosat nem tudok, mert ha PP árfolyamot nézek, akkor az brutál, 350,66...
A periféria Öcsödöt jelent, Szolnok megye alja, de napi szinten Kecskeméten vagyok a munkám miatt, az szerintem már kellemesebb.
nézz rá légy szíves, ez a 349 nagyon magas, hátha van jobb ajánlat
Az én kosaram végeredménye szállítással együtt: 1,997.81 EUR, 696,907 HUF
Mit jelent, hogy periférián laksz, merre?
2005 NBFL 1.6 Impuls
Nekem OTP van, megnézzem hogy nálam mi újság?
Ha úgy van, akkor én is fel tudom tolni a cuccokat. Bár én eléggé a periférián lakom, de ha ez belefér, akkor megnézem szívesen.
MKB.
2005 NBFL 1.6 Impuls
MKB