Marcello
Velünk: 3424 napja
Én is írtam , azt nem kaptad meg?
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Én is írtam , azt nem kaptad meg?
SzRoli, SDávid és GzuGzu már eljuttatta hozzám kívánságait, és ezúton is üzenem mindenkinek, hogy nem, LS swap-ban nem tudok segíteni Csak IL rendelésben.
Várom továbbra is a maileket, hogy minél előbb zárhassuk az első kört, ne maradjon le senki a készletről éppen kifogyó termékekről.
FONTOS: Korábban vidéki, pestre nem járó cartársaknak a DPD futárszolgálattal küldtem a csomagokat. Mai hír, hogy sem ők, sem pedig a MPL nem vesz fel háznál csomagot.
Mivel nem dec 10 előtt sehogy, utána is csak finoman férne bele az életembe, hogy postán álljak sorba igen nagy csomagokkal, ezért kérek mindenkit, hogy vagy budapesti átvételben gondolkodjon, vagy segítsen kitalálni a vidékre szállítás menetét.
Köszönöm
SzRoli, SDávid és GzuGzu már eljuttatta hozzám kívánságait, és ezúton is üzenem, hogy nem, LS swap-ban nem tudok segíteni :)
Várom továbbra is a maileket, hogy minél előbb zárhassuk az első kört, ne maradjon le senki a készletről éppen kifogyó termékekről.
SzRoli, SDávid és GzuGzu már eljuttatta hozzám kívánságait, és ezúton is üzenem mindenkinek, hogy nem, LS swap-ban nem tudok segíteni :)
SzRoli, SDávid és GzuGzu már eljuttatta hozzám kívánságait, és ezúton is üzenem mindenkinek, hogy nem, LS swap-ban nem tudok segíteni :) Csak IL rendelésben.
SzRoli, SDávid és GzuGzu már eljuttatta hozzám kívánságait, és ezúton is üzenem mindenkinek, hogy nem, LS swap-ban nem tudok segíteni :) Csak IL rendelésben.
FONTOS: Korábban vidéki, pestre nem járó cartársaknak a DPD futárszolgálattal küldtem a csomagokat. Mai hír, hogy sem ők, sem pedig a MPL nem vesz fel háznál csomagot.
Mivel nem dec 10 előtt sehogy, utána is csak finoman férne bele az életembe, hogy postán álljak sorba igen nagy csomagokkal, ezért kérek mindenkit, hogy vagy budapesti átvételben gondolkodjon, vagy segítsen kitalálni a vidékre szállítás menetét.
Köszönöm
Sziasztok!
A megnövekedett group-buy igény miatt ismét szervezek egy rendelést. Régibbek ismerik a workflowt, megbízható vagyok, kedves és pontos.
A rendelés menete:
Írjatok e-mailt a kicsigonzalez [kukac]gmail.com e-mail címre az alábbiakkal:
Tárgy: IL rendelés - nicknév
Szöveg:
Milyen autód van? (NA, NAfl, NB, NBFL, NC1/2/3)
alkatrész cikkszáma, darabszám, név, ha van kedved, akkor link is jöhet.
Mindeközben én készítek egy önszámoló google doksit, amiben kedvezmény és postaköltség is számolódik. Valószínűleg több körben lesz rendelés amíg a kedvezmény tart, kérlek jelezd, ha olyan alkatrészre van szükséged, ami kifogyóban van, ezesetben előre kerülsz.
Azoknak, akik küldik az infókat, én e-mailben küldök minden részletet előreutalással, átvétellel kapcsolatban.
Az első -sürgős kört - csütörtök éjjel/péntek reggel zárom, a másodikat jövő hét szerdán, várom a leveleket.
Sziasztok!
A megnövekedett group-buy igény miatt ismét szervezek egy rendelést. Régibbek ismerik a workflowt, megbízható vagyok, kedves és pontos.
A rendelés menete:
Írjatok e-mailt a kicsigonzalez [kukac]gmail.com e-mail címre az alábbiakkal:
Tárgy: IL rendelés - nicknév
Szöveg:
Milyen autód van? (NA, NAfl, NB, NBFL, NC1/2/3)
alkatrész cikkszáma, darabszám, név, ha van kedved, akkor link is jöhet.
Mindeközben én készítek egy önszámoló google doksit, amiben kedvezmény és postaköltség is számolódik. Valószínűleg több körben lesz rendelés amíg a kedvezmény tart, kérlek jelezd, ha olyan alkatrészre van szükséged, ami kifogyóban van, ezesetben előre kerülsz.
Azoknak, akik küldik az infókat, én e-mailben küldök minden részletet előreutalással, átvétellel kapcsolatban.
Az első -sürgős kört - csütörtök éjjel/péntek reggel zárom, várom a leveleket.
Én is, 60 eurós rendeléssel.
Én is beszállnék
Én is beszállnék egy kb 310 eurós rendeléssel.
Természetesen " beszállnék " ,kb. 190 Eu értékű cuccal.
TETEJETLEN
Sziasztok !
Úgy látom lazán összeáll az 1000 Euro, én is baszállnék.
TETEJETLEN
Azt hiszem van érdeklődés. Mikorra tervezitek leadni a rendelést? Én a minél hamarabbi rendelésre szavaznék.
Én is csatlakoznék.....
Black Sushi
gyűjtöm már én is a listám, s csatlakoznék ha lehet!
arra figyeljünk, hogy ami gyakori fogyócikk, azt gyorsan el is kapkodják (gyári pcv szelep, termosztát, hűtősapka, vízhő-érzékelő, szíjjak, stb)
Pár aprósággal én is.
Én csatlakoznék! Reméljük összejön az 1000Eur.
Én csatlakoznék!