szenyor
Velünk: 6551 napja
mail ment, hátha belefér még.
Egyébként mivan, nembírsz aludni?
mail ment, hátha belefér még.
Egyébként mivan, nembírsz aludni?
Ne mérgelődj vazzeg! Nem geciségből írtam fel... Akármikor írom fel, mindíg lesz valaki aki pont 1 vagy 2 nap híjján lemarad...
Az úgy volt, hogy Krisztának kellettek cuccok a 90e szervizéhez. 2 hétig ment a huzavona, hogy akkor mit cs. mit ne, mit honnan. Vagyis sürgőssé vált. De ha megírod mi kell sztem még be tudom tetetni a csomagba ha van nekik...
na erről lemaradtam...
jólenne 2-3 nappal előtte jelezni a szándékot, persze tudom, hogy azonnal kell...
Valakinek vmi motyó IL-től?
rendelések ide: atom@full-gas.hu
Sziasztok!
Küldtem e-mailt.
Lehet, hogy majdnem vidék, de ettôl a héttôl a Pilisbe vezetô utad M0-val van kikövezve.
Most már egy szép félkaréjjal egészen Budakalászig el lehet jönni város- és keresztezôdésmentesen.
Bár MyAir biztos tud egy rövidebb utat légvonalban. Csak nálunk nincs leszállópálya
dragu: szorri men. Nekem is betét jött, meg tárcsa
Arco bácsi, lehet jönni a cuccért, vagy összefutni velem valahol. Tudod, majdnem vidéken lakom.
pi...ába, pedig akartam fékbetétet előre meg 4 kerékcsapágyat...
ezt buktam!
Elment a rendelés, hárman lettünk rá.
Hali,pont jókor rendelsz.Mail ment, kösz.
küldtem mailt, mert valaki szeretett volna beleférni a rendelésünkbe, most leltem meg a leveleét, mert vmiért spam lett.
Ma délután rendelek az IL-től. Valakinek vmi gyorsba"?
Nah akor a végösszegek:
Gyéé: 33.041,09
Ice_Peti: 9.776,12
Szenyor: 45.652,82
Kalap: 6.379,61
De minderről az érintetteknek mail is ment. A cucc jelenleg Gramnál van, de holnap elhozom, onnantól nálam fellelhető a Lehet lérnél.
Szép napot
tádááááááááááááám.
jelentem, der csomag meggyütt vala.