WarLock
Velünk: 4232 napja
No, ha valakinek van valami óhaja sóhaja, akkor várom mailben a warlock0722 kukac gmail pont com-ra. Jövőhét elején jó lenne lezárni a dolgot és útnak indítani a csomagot
No, ha valakinek van valami óhaja sóhaja, akkor várom mailben a warlock0722 kukac gmail pont com-ra. Jövőhét elején jó lenne lezárni a dolgot és útnak indítani a csomagot
Óbuda!? Naggyon jóó! Köszönöm előre is küldök privit!
Ha más nem, akkor magamra vállalom a rendelés lebonyolítását, és akkor Bp-n belül két helyen megoldható lenne az átvétel, ha az nektek is jó. (Zugló és Óbuda)
Én örülnék neki, de sem saját bankszámlám sem jártasságom nincsen a dologban. Remélem valaki felkarolja a dolgot, akkor igyekszem mindent megtenni hogy ne nehezítsek a dolgán
Sziasztok,
Na hogy állunk, rendelünk?
Üdv,
Dávid
Csatlakoznék a rendeléshez, nekem is kéne pár apróság 38EUR értékben
Csatlakoznék a rendeléshez, nekem is kéne pár apróság
Csatlakoznék a rendeléshez, nekem is kéne pár apróság
Csatlakoznék! Nálam is halmozódik pár tétel!
Örülnék, ha szereveződne egy grup-buy a közeljövőben, mondjuk még ebben a hónapban, beszállnék!
gonzi, mit gondolsz, érdemes lenne izzítani az Excelt?
Nekem is kb. 50 eurórért kellene vásárolnom, de nem sürgős.
Tervez valaki mostanában rendelni? Egy 50eur-is cuccra lenne szükségem, ha nincs jelentkező megveszem itthon 21e Ft-ért :-(
Úgy néz ki ma reggelig lehetett tavalyi áron vásárolni. Amit reggel néztem, 7órakor, 12-kor már drágább volt kb.3%-al.
Olvass vissza egy kicsit!
Szia gonzi!
Akkor is tudok majd rendelni általad ha még nem vagyok regisztrált tag? Tudnál majd erről pár infót mondani hogyan történik?
Sajnos nem látom az elérhetőségeid, így kérlek ha van időd dobj egy mailt nekem.
Email: kaltenekker.mark@gmail.com
Előre is köszönöm.