gonzi
Velünk: 3374 napja
Aki még nálam is biztosabbra akar menni, checkoljon rá a kész táblázatra, valamint izgatottan keresem xWolfX cartársat...
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Aki még nálam is biztosabbra akar menni, checkoljon rá a kész táblázatra, valamint izgatottan keresem xWolfX cartársat...
Közeledik a holnap, és még sokan nem utaltak.
Azt hozzá kell tegyem, hogy hitelezni nem tudok/fogok, így ha valaki nem utal, annak ebben a körben nem rendelem meg, legfeljebb a következőben.
Gonzi
Küldtem reggel a postaköltséggel megemelt összeget a feleségem számlájáról! Köszi
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok! A végösszegek nem fognak már változni, indíthatjátok az utalásokat, hogy semmiképpen ne maradjunk le. Gonzi
Szia. Még nem kaptam mailt. Én a gumiharangszettet kérem NA-hoz. Korábban írtam is
Szia, tudom. A korábbi e-mail címedre írtam, még akkor. Azon a címeden már leveleztünk is, varga.gabor.74.10(......).
Profilomban az új címem megtalálható. Köszi
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Kiment mindenkinek a mail, viszont valakinek az átirányított exchange szerverén megtelt a lemez, és visszajött mailer daemonnal: wf0090[qkac]irq.hu
jelen :D
intézkedem!
Ati
Kiment mindenkinek a mail, viszont valakinek az átirányított exchange szerverén megtelt a lemez, és visszajött mailer daemonnal: wf0090[qkac]irq.hu
Szia. Még nem kaptam mailt. Én a gumiharangszettet kérem NA-hoz. Korábban írtam is
Szia, tudom. A korábbi e-mail címedre írtam, még akkor. Azon a címeden már leveleztünk is, varga.gabor.74.10(......).
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Engem érdekelne pár apróság, beszállnék! :-)
Küldj e-mailt cikkszámmal, darabszámmal, hogy mit szeretnél, és küldöm a táblázat linkjét.
Marcello, szintén. Mindjárt beírom a táblázatba, és küldöm a linket (csak azok kapják meg, akik rendelnek)
GzuGzu: Láttam, amint lesz időm, küldöm is.
Viktor
Írtam mail-t, hogy mit szeretnék rendelni.
Engem érdekelne pár apróság, beszállnék! :-)
Mivel előreláthatólag húsvét hétvége alatt lesz az akció, így lassan elkezdhetjük véglegesíteni a táblázatot.
Küldöm ma az érintetteknek a mailt.
Aki még be akar szállni, szóljon.
Ok, jöhet majd mailben is.