Nitzer
Velünk: 4318 napja
Most következő hét végén adnám le a rendelést, ha lesüznk elegen, úgyhogy akinek bármi kell, ne tartsa magában
Nekem is most van egy kis kalamajkám, sajnos a lengőkar alsó szilentek helyett felsőket küldtek, de hamarosan küldenek elméletileg egy futárt aki viszi a rosszat és hozza a jót...
Eddig mi is eljutottunk a lámpákkal...Sajnos ahelyett, hogy cserét küldtek volna, visszautalták a pénzt...
Nyugodtan írd meg nekik, hogy te nem pénzt kértél, hanem rendes lámpát, és a korábbi áron adják oda. Próbáld meg, nekünk sikerült.
Nekem is most van egy kis kalamajkám, sajnos a lengőkar alsó szilentek helyett felsőket küldtek, de hamarosan küldenek elméletileg egy futárt aki viszi a rosszat és hozza a jót...
Eddig mi is eljutottunk a lámpákkal...Sajnos ahelyett, hogy cserét küldtek volna, visszautalták a pénzt...
Újabban egy picit trehányak lettek.
Red Sun, utólag fizetteted?
if in doubt, flat out.
Én most is rendeltem az IL-től. Legutóbb nem jártam túl jól, páran nem jöttek el a rendelt cuccaikért. Ha nagyobb dologra van szükség, és nem akartok rendelést összevárni, rajtunk keresztül tudtok rendelni, magyar számlát adok az alkatrészekről.
Valld be, hogy az IL rendelés lett a drogod, nem tudsz lejönni róla.
Balage76-nak szar alkatrészt küldtek (két jobbos ködlámpa), és nem lenne előnyös az újraküldésre teljes postaköltséget kapni :DDD
+ gyúrok a kedvezményre, hátha lassan már rendelek annyit, hogy kaphassunk.
Én is ráérek, bármikor tökéletes, "enni nem kér"!!
Köszi, B.
En ráérek, majd a húsvéti akcióban rendelek ;-) márciusig ha valakinek nem életbevágó megértheti várni
Engem is érdekel, meddig küldhetem a listát?
Szerintem egészen február elejéig (mondjuk 8-i leadás), ha senki nem siet.
Van aki siet?
Nekem okés, egyenlőre csak egy zipper pulley zipzárkocsi kell, az pedig ráér tavaszig, de ha bármi történne velem addig is, ezt tedd légyszi a kosárba.
if in doubt, flat out.
Valld be, hogy az IL rendelés lett a drogod, nem tudsz lejönni róla.
Fun is not a straight line
Szerintem egészen február elejéig (mondjuk 8-i leadás), ha senki nem siet.
Van aki siet?
lyukasurge
Szia,
Én is benne lennék:
LACKSTI.-41V - Touch-up Pencil Set 41V " Soul red met / Rubinrot "Köszi előre is, - B.