BBBB
Velünk: 3314 napja
Szia,
Én is benne lennék:
LACKSTI.-41V - Touch-up Pencil Set 41V " Soul red met / Rubinrot "Köszi előre is, - B.
Szia,
Én is benne lennék:
LACKSTI.-41V - Touch-up Pencil Set 41V " Soul red met / Rubinrot "Köszi előre is, - B.
Február elején érdekelne valakit alkatrészrendelés?
Igen igen igen!
Engem is érdekel a dolog, összegyűlt pár rendelnivaló.
Igen igen igen!
if in doubt, flat out.
Igen
Akkor én megnyitom a táblázatot, elkezdem összeírni mostantól, küldjétek, hogy kinek mi, én pedig küldöm vissza a táblázatot! Akár itt, akár mailben.
Február elején érdekelne valakit alkatrészrendelés? :)
Igen
Akkor én megnyitom a táblázatot, elkezdem összeírni mostantól, küldjétek, hogy kinek mi, én pedig küldöm vissza a táblázatot! :)
Igen
.
Ami azt illeti, feltétlenül!
Az ünnepek alatt bővült a kis listám, készülnék a nyárra
Most zártuk le nemrég, lassan már ide is ér.
A szállítás 19-22 euro minimum, aztán súly/mérethatáronként duplázódik.
Én a következő csoportos rendelést februárban tervezem rendelni, a fél csoport elintézte most rendelni valóját a karácsonyi akcióban, így nem gondolom, hogy januárban sokan lennének.
Megkaptam a választ is tőlük, nem tudják sajnos elköldeni egy borítékban a kis zipzárkát... Tavaszig úgy sem nagyon tervezem lehúzni a tetőt, de akkor mindeképpen rendelek. Ha addig bármi történne velem, akkor feliratkozom egy zipzárral...
UPDATE: Megkérdezem a mazda óbuda tulaját, hátha rendel nekem egyet japánból. Ha minden igaz ez a cikkszáma: NA01R1250B
Húú hát ez nagyon jól hangzik, mert az óbudás megoldás egy kicsit nehézkes.
Ha arra járnál a közeljövőben, meghálálnám!
if in doubt, flat out.
Én a következő csoportos rendelést februárban tervezem rendelni, a fél csoport elintézte most rendelni valóját a karácsonyi akcióban, így nem gondolom, hogy januárban sokan lennének.
Megkaptam a választ is tőlük, nem tudják sajnos elköldeni egy borítékban a kis zipzárkát... Tavaszig úgy sem nagyon tervezem lehúzni a tetőt, de akkor mindeképpen rendelek. Ha addig bármi történne velem, akkor feliratkozom egy zipzárral...
UPDATE: Megkérdezem a mazda óbuda tulaját, hátha rendel nekem egyet japánból. Ha minden igaz ez a cikkszáma: NA01R1250B
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Gonzi, koszonjuk az IL ugyintezest. Nagyon profin ment a dolog.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
if in doubt, flat out.
:(
Megkaptam a választ is tőlük, nem tudják sajnos elköldeni egy borítékban a kis zipzárkát... Tavaszig úgy sem nagyon tervezem lehúzni a tetőt, de akkor mindeképpen rendelek. Ha addig bármi történne velem, akkor feliratkozom egy zipzárral... :)
Helló
Lesz rendelés valamikor? Nekem kellene egy zipzár, de úgy látom 20euró lenne a szállítás...
if in doubt, flat out.
Szia!
Ma küldöm el, ha gondolod még befér.
Valamiért nem jön nekem miata.hu-s értesítő e-mail, d e aprofilomnál meg van adva az email címem.
Gonzi
nem kuldtel meg emailt, gondolom akkor meg nem lattad, igy megsem kellene. megrendelem majd kulon, mert mire meg eljut hozzam pestrol az sok ido lenne.
Ha esetleg netalalntan megis belekerult voln a rendelesbe, akkor kuldj legyszi egy szamlaszamot es utalom azonnal.
Koszi a group by szervezeseket azert
Dani