cevlart
Velünk: 5703 napja
Melyik oldalról szerezted be?
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Melyik oldalról szerezted be?
Végül egy nem állítható VMaxx lett a dologból. A jövő héten megpróbálom beszereltetni. Érdemes valami tartalék csavarral, vagy nem tudom mivel készülnöm külön, vagy lesz a szerelőnél, ha esetleg beszakad valamelyik? Ottékhoz mennék ide a Neszmélyi útra. Jókat írtatok a Lóri nevű arcról, és talán nem is olyan hosszú az előjegyzési lista, mint Laleenál
Miután nagyjából eldöntöttem, hogy VMaxx coilovert veszek a rogyadozó jelenlegi helyett, kiderült, hogy most nemigen beszerezhető...
Olvasgattam erről a GAZ-ról:
http://gazcoilovers.___deuk1hbcv0c32smt13v6
Úgy látom, ugyanúgy állítható magasságú és keménységű, mint a VMaxx XXtreme.
Tud-e róla bárki valamit mondani? Vajon miért kerül itt (ez talán a gyártó oldala) 130 fonttal kevesebbe, mint az mx5parts.co.uk oldalán?
Sajnos nem ismerem személyesen ezeket, de ha jól emlékszem, GAZ coiloverekkel mennek a brit MX5 kupában. Nagyon rossz nem lehet...
Miután nagyjából eldöntöttem, hogy VMaxx coilovert veszek a rogyadozó jelenlegi helyett, kiderült, hogy most nemigen beszerezhető...
Olvasgattam erről a GAZ-ról:
http://gazcoilovers.___deuk1hbcv0c32smt13v6
Úgy látom, ugyanúgy állítható magasságú és keménységű, mint a VMaxx XXtreme.
Tud-e róla bárki valamit mondani? Vajon miért kerül itt (ez talán a gyártó oldala) 130 fonttal kevesebbe, mint az mx5parts.co.uk oldalán?
@Gleris: Kösz az infót! Milyen rugóállandójú van neked? 10/8 vagy 7/6? (NC-re egyébként 6/5-ös a tein, ami miatt vagy erősebb első stabit raknak vagy a hátsó rugót cserélik inkább 4-esre.)
Valaki tud jó beállítást egyébként, hogy milyenre érdemes állítani elöl-hátul, hogy ha azt akarom, hogy dobja a fenekét, vagy éppen hogy semleges legyen?
Keményítsd max-ra a hátulját az elejét hagyd fulpuhán vagy középálláson és megtanulsz kormánnyal kaszálni.
Edfc nekem is ezért lenne szimpatikus. Van egy ilyen új red sun-éknál beszerelesére várva, remélhetőleg majd megtudunk valamit első kézből. Fenékdobáshoz hátulját keményre, elejét puhára.
@Gleris: Kösz az infót! Milyen rugóállandójú van neked? 10/8 vagy 7/6? (NC-re egyébként 6/5-ös a tein, ami miatt vagy erősebb első stabit raknak vagy a hátsó rugót cserélik inkább 4-esre.)
Sajnos nem tudom a rugóállandót, én már ezzel vettem az autót, de azt tudom, hogy ugyanaz van, mint myair-nek, mert együtt lett rendelve, ha esetleg ő tudja, akkor az nekem is egy hasznos infó lenne
EDFC-t egyébként csak akkor használom, ha pályára megyek, és akkor fel szoktam keményíteni teljesen a csillapítást, hétköznapokban a legpugábbon használom.
Most már ahogy néztem van újabb fajta EDFC, ami G-szenzorral osztja a kanyarokban különböző mértékben a csillapításokat, érdekes lehet, ha kompatibilis a régi motorokkal, lehet érdemes lenne frissíteni a computert...
Valaki tud jó beállítást egyébként, hogy milyenre érdemes állítani elöl-hátul, hogy ha azt akarom, hogy dobja a fenekét, vagy éppen hogy semleges legyen?
Gonda Gellért
@zed1: nem vittelek még a Tangával? Abban flex van. Ha gondolod, összefuthatunk egy kanyarra. Bármerre megyük, nem lesz nehéz szar utat találni
Vittél bizony, talán Kakucson, de ott azért más az aszfalt, szóval köszönöm az ajánlatot. Holnap esetleg jó neked valamikor akár napközben is?
Szerk: most nézem, hogy edfc is van benne -> ha holnap reggel hatkor ott vagyok az jó?
@zed1: nem vittelek még a Tangával? Abban flex van. Ha gondolod, összefuthatunk egy kanyarra. Bármerre megyük, nem lesz nehéz szar utat találni
Sziasztok!
Enyémben is TEIN flex van, hát mindennapi használatra még talán éppen alkalmas, de ha sokat kell vele menni városban (BP) vagy rossz úton, akkor elég idegesítő tud lenni.
Gonda Gellért
Tanga
Ahh, most látom, hogy te nem látod a mail címem. Kollégám viszem majd nemsokára hozzátok, akkor tudunk beszélni.
benne lesz az mienkbe egy Street Advance, azt ki lehet próbálni.
Megvan a görgöző, még ki sem próbáltuk!
@Red sun: Az e-mail címemre tudnál küldeni egy ajánlatot Tein Flex-re (ha jól tudom már csak egy féle van, de lehet hogy tévedek) + beépítésre és mindezt EDFC-vel is? Illetve van lehetőség kipróbálni egy hasonló rugóállandójú autót mondjuk a Gyömrői úti rázós "tesztúton"? Napi használatban van az autó és ettől picit tartok.
Mi a helyzet a sárvédő görgőző géppel? Érdekelt lennék.