Matt
Velünk: 5665 napja
én annó 1/16 coll az ca. 1,6 mm/ oldal széttartást próbáltam. erősen az utánfutás rovására ment, sokkal kevesebbet engedett, amitől túlszervózott lett a kormány, nagytempónál az egyenesfutáson is érződött ez. megmaradtam a 0-nál elől, hátul 1,6mm összetartásnál.
persze ez szerintem nagyon autó függő, más lehet egy ca. 20 éves autón mint egy 10-12 évesen...
majd írd meg mit tapasztaltál, kíváncsi vagyok
Köszi Matt!
Ha a széttartás a max. utánfutás kárára megy akkor én is inkább 0-ra állítatom. Az 1/16 coll hátsó összetartást, hogy bírja a gumid, vagy ez még mindig az ésszerű határon belül van? Mekkora negatív dőlést használsz elöl- hátul?
Ezt állítattam legutóbb (ca. 1,5 hónapja):
Elől 1,5 fok dőlés, 0 összetartás, 4 fok utánfutás
Hátul 2,3 fok dőlés, 0,15 fok összetartás
0,15 fok az 1/16 coll itthon eddig bárhol voltam mindig fokban mérte a gép az összetartást. Mennyire nyúzza a gumit? Biztos jobban mint a gyári setup, főleg a belső íven látszik nekem mindig h szép egyenletesen eszegeti, a külsőn inkább érdes a kopás, de azt tudom mitől...
Akartam írni h gyári futóműhöz elég az 1-1,5 fok dőlés, de aztán láttam ma valami fekete kürtöskalácsokat a Lalee-nál a kocsid alatt. Így már ki lehet próbálni valami agresszívabbat. Amúgy gratula a verdához, ritkán látni ennyire patent állapotú autót.
Más: ma feltűnt mintha kicsit jobban ülne a jobb eleje a kocsimnak, megmértem ca. 1,5 cm lejjebb van jobb elől mint bal elől, hátul stimmel. Lehet eddig muzsikáltak a kínai rugók, csak az bosszant h most állíttattam futóművet ami majd most jól elmászik ha tekergetem a magasságot. Arghhh